Tilbake

Tilstelninger for Lygna Camp sine gjester
 

I løpet av en sesong har vi flere hyggelige aktiviteter og sammenkomster for våre gjester på Lygna Camp. Arrangementene er populære. I tillegg har gjestene også egne sammenkomster.

Førjulslunsj på Lygnasæter Hotell:
Søndagene i advent står det store julelunsjbordet dekket fra kl. 11.30 til 16.00. Etter Førjulslunsjen serveres det kaffe og julekaker i salongen. Julenissen kommer og viser film til barna og vår butikk «Nissebua» er åpen. Dette er en hyggelig forsmak på julen.
Julebord på Lygnasæter Hotell :
Til julebordet på Lygnasæter Hotell inviteres våre gjester på Lygna Camp spesielt. Det serveres sherry i baren kl. 18.30 som en velkomstdrink. Det store julebordet står dekket fra kl. 19.00. Kaffe i salongen etter maten.  Dans frem til kl. 02.00 og baren er åpen til kl. 01.30. Pent antrekk.
Nyttårsaften:
Dette holdes i Storstua i Servicebygget på Lygna Camp. Det serveres mat klokken 18.00. Resten holder hver enkelt. Pent antrekk. Musikken besørges av favoritt CD’er og kassetter. Det er rakettoppskytning og hyggelig lag til ut i de små timer !
 


Hyggekveld på Lygna Camp.
En lørdag i februar inviterer familien Seigerud til en festaften for sine gjester
på Lygna Camp.
Festen holdes i Storstua i Servicebygget. Vertskapet spanderer og servere tradisjonell Hadelands betasuppe, øl eller mineralvann og en liten ”Oplandske”.
Kaffe og kake blir det også. Resten holder hver enkelt selv.

 

 


 Påsken .
Skjærtorsdag har vi felles grilling ved servicebygget. Påskeaften er det skirenn der alle er vinnere med middag og premieutdeling på Lygnasæter Hotell om kvelden. Dette er en flott avslutning på sesongen og påsken.