Tilbake


Julen og tidlig vinter på Lygnasæter Hotell.


Førjulslunsj.
 
Koselig julepyntet med levende lys og varme på peisen……..

Lygnasæter Hotell ligger badet i hvit julesnø, klar til
å ta imot sine gjester. Ta med familie og venner på førjulshygge i ei travel tid. Benytt også tiden her til å bytte gaver og ønske hverandre god jul.

Førjulslunsjen er 2. og 3. søndagen i advent. Bordet er dekket med alle de tradisjonsrike juleretter og all den gode maten du kan tenke deg.
Etter et godt måltid kan dere slappe av i hjemmekoselige salonger med kaffe og julekaker.
For barna viser vi film og ”Lygnanissen” kommer
innom med en overraskelse til alle som har vært snille!

 
Pris for lunsjbordet er kr. 350,- pr. person inkl. kaffe/te og saft. Rabatt for alderspensjonister. Barn betaler kr. 13,- pr. fylte år fra 3 – 14 år.

 

 

 

Tidlig skiføre på Lygna! 

Natursnøen har allerede kommet til Lygna og de første skisporene er kjørt. Sjekk ”føremelding” på vår startside for informasjon. Velkommen til Lygna på årets første skitur som aktiv eller mosjonist!

 

 

 

 

Arrangement på Lygna. 

Aktiviteten er stor hele vinteren rundt Lygnasæter Hotell. Foruten flotte turløyper er det mye og mangt som skjer. De fleste avholdes på Lygna Skisenter (link til side med farge på ordet?), kun noen ”gode” stavtak fra hotellet (500 meter).

Det er flere store arrangement også denne vinteren – ikke minst NM på Ski!!

Før jul er det «Julegranrennet» 10. desember deretter «Lygnarennet» og «Lygnasprinten» 17.desember 18. desember. Disse rennene er også FIS-renn.

På nyåret starter det med «Lygnasæterrennet» 8. januar.

Den største begivenheten på Lygna i 2017 er NM PÅ SKI , 2. – 5. januar. Da kommer hele Norge, og verdens skielite til Lygna og vi skal ha en «folkefest»!

NM i Fatbike avholdes på 25. februar. En morsom form for sykkelritt!

 

 

Velkommen til Lygnasæter Hotell!