Lygnasæter Hotell er viden kjent for sitt gode kjøkken. Dette er hotellets hjerte og ”den Hvite Brigade” med kjøkkensjefen i spissen legger hele sin sjel i å lage god mat. Alt fra tradisjonell ”Hadelandskost” til kulinariske og eksotiske retter.

”Godt smør og fløte, store porsjoner og mest mulig hjemmelaget er nøkkelen til god og velsmakende mat.”

Vårt kjøkken bruker de beste råvarer og smaker fra den flotte naturen rundt hotellet og kvalitetsleverandører. Multer, tyttebær og sopp – ja, til og med elgkjøttet kommer fra skogområdet utenfor. Vi setter store krav til råvarer og kvaliteten på maten vi serverer. Vår kjøkkensjef varierer menyen etter årstiden og vi setter vår ære i å ha gode og smakfulle retter.

Til selskaper skreddersyr vi menyen med tilhørende viner etter gjestens ønsker. Sammen med deg og vårt dyktige personell skaper vi en flott ramme rundt arrangementet og gjør måltidet til en smaksopplevelse.

På Lygnasæter Hotell er hvert måltid en fest. Hver kveld serveres husets gjester en deilig fireretters middag. Barna har vi heller ikke glemt, det er alltid en overraskelse etter maten. Velkommen til et smaklig måltid !

”Den oppriktige kjærlighet er kjærligheten til mat !”