Bade på Lygnasæter
Bade på Lygnasæter

Bade på Lygnasæter

Forfriskende bad i varmen

Bade på Lygnasæter høres kanskje litt rart ut når man sier det høyt første gangen. Men det er fantastiske bademuligheter i Lygnavannet her oppe på sommeren.

Lygnavannet er et flott og idyllisk vann som tiltrekker seg både lokale og tilreisende gjester som vil avkjøles i varmen. Vannet omringet av vakker natur. Det er en perfekt måte å avkjøle seg på etter en varm sommerdag eller for å starte dagen med et forfriskende bad.

Det er en egen badebrygge som gjester og andre tilreisende kan benytte seg av. Bryggen er en populær møteplass for gjester som ønsker å slappe av og nyte solen eller ta en forfriskende dukkert i det klare vannet. Det er også muligheter for å leie kanoer og padle rundt på vannet, eller prøve fiskelykken fra bryggen.

For de som ønsker å utforske områdene rundt Lygnasæter, er det også flere andre fine badeplasser i nærheten. Både Randsfjorden og Mjøsa ligger bare en kort kjøretur unna.

På Lygnasæter Hotell kan du også nyte deilige måltider og drikkevarer i Lygnasæter Kro etter en lang dag med aktiviteter. Restauranten har en fantastisk utsikt over Lygnavannet og omkringliggende fjell, og serverer både lokale og internasjonale retter laget av ferske råvarer.

Ta med deg familie eller venner og nyt en hel dag eller helg på Lygnasæter. Bade, spis god mat, utforsk naturen og opplev alt det denne vakre regionen har å tilby. Det er garantert en opplevelse du vil huske lenge!

Du kan nå bestille ditt opphold direkte hos oss på våre nettsider, enten om det er for å bade eller prøve en av de mange andre opplevelsene vi har her på Lygnasæter! Trykk på lenken under for å booke ditt opphold.

Flere opplevelser
Tur til Lushaugtårnet
Tur til Lushaugtårnet

Ta en tur til Lushaugtårnet for å nyte utsikten!

Gå- og løpetur på Lygnasæter
Gå- og løpetur på Lygnasæter

Ta på deg gå- eller løpeskoene og ta turen ut!

Lekeplass på Lygnasæter
Lekeplass på Lygnasæter

Slipp de små løs, mens du nyter noe godt

Rulleski på Lygnasæter
Rulleski på Lygnasæter

Spenn på deg rulleskiene her på Lygnasæter

Se flere opplevelser