Lygnasæter Bensinstasjon. Shell på Lygna, langs Riksveg 4. Elbil ladere langs Riksveg 4
Påfyll til bilen - og deg selv

Lygnasæter Energistasjon

Lygnasæter har en lang historie som et naturlig stoppested for reisende, og i dag inkluderer dette også en topp moderne Energistasjon. Fra den spede starten på 1960-tallet med kun to bensinpumper og en liten kiosk, har Energistasjonen utviklet seg til å bli en av de største og mest moderne i området.

I dag kan du finne flere drivstoffpumper, hurtigladere og et bredt utvalg av mat og kioskvarer.

Åpningstider:

Mand-fred: 07.00-21.00
Lørdag: 08.00-21.00
Søndag: 09.00-21.00

Hos Lygnasæter Energistasjon er det en unik blanding av historie og moderne teknologi. Reklameskiltet fra begynnelsen av 1960-tallet er bevart og kan fortsatt sees inne i Energistasjonen i dag. Der er det også mulig å se bilder fra da Lygnasæter først ble etablert og frem til i dag.

I dag er energistasjonen en viktig del av Lygnasæter og et populært stoppested for reisende langs Riksveg 4. Enten du trenger å fylle drivstoff, lade elbilen eller ønsker å nyte noe godt å spise, har Lygnasæter energistasjon et bredt utvalg av produkter og tjenester for å tilfredsstille alle dine behov.

Besøkende kan også nyte den vakre naturen rundt Lygnasæter. Det er fantastiske turstier, skiløyper, rulleskiløyper og sykkelløyper i nærheten. Om vinteren er det ski og skiskyting som står i sentrum. Mens om sommeren er det bærplukking, turer, bading og andre utendørsaktiviteter som gjelder. Se alt du kan gjøre HER!

Kom innom for påfyll til både deg selv og bilen!

Lygnasæter Energistasjon. Shell Lygnasæter. Kom innom for påfyll langs Riksveg 4. Naturlig stoppested langs RV4.

Storkiosk

Lygnasæter sin storkiosk har et stort utvalg for den som vil ha seg en matbit, drikke eller noe annet godt. Vi har alt fra burgere, pølser og is til nysmurte bagetter og kaffe. Det er også muligheter for å kjøpe enkle dagligvarer som brød, melk, egg, pålegg, frossen pizza og mye mer.

Selvfølgelig har vi også det bilen din trenger, enten det er strøm, bensin, diesel eller olje. Her er alle velkomne for en rask stopp – eller en litt lenger en.

Velkommen til oss på Lygnasæter!

Fyll drivstoff hos oss

Lygna har en Shell-stasjon i tilknytning til alt det andre vi tilbyr. Den har et stort utvalg av det du forventer av en moderne servicestasjon. Drivstoff av alle kvaliteter, samt olje og annet til bilen.

Vi ønsker å være konkurransedyktige på drivstoff, og jobber for å være en av de med lavest pris langs Riksveg 4 – året rundt.

Lad bilen din hos oss

Lygnasæter har egen ladestasjon i samarbeid med Recharge. Dette gjør at vi kan tilby lading av bilen din. Sett bilen på lading, kom inn for en kaffe eller noe å bite i – Energistasjonen og kroa har mye godt å by på!

Stopp på Lygnasæter for å lade deg selv og bilen!

Tid til et lengre stopp?

Her på Lygnasæter har vi et vidt spekter av tilbud til alle besøkende. I tillegg til Energistasjon tilbyr vi også hjemmelagde retter i Lygnasæter Kro, overnatting på Lygnasæter Hotell, plassleie på Lygnasæter Camping og mye mer.

Er du på jakt etter flere aktiviteter eller vil du utforske Lygna, Toten og Hadeland mer? Ta en titt på opplevelser, der ser du mye av det flotte du kan oppleve.

Kano på Lygnasæter og andre aktiviteter