Lygnasæter Camping

Lygnasæter Camping

Camp tett på naturen på Lygna – året rundt

Lygna Camping på Hadeland ligger nydelig til, i ett med terrenget og naturen, og kun 500 meter fra Lygnasæter Hotell. Campingplassen er en vinter- og helårsplass med 150 plasser med høy standard og oppgradert servicebygg. På sommer tilbyr vi også muligheter for korte opphold for campingvogner, bobiler og telt.

Her er det «walk in – walk out» med tilgang til alt naturen på Lygna har å by på. Vinterstid kan du spenne på deg skiene og gå rett ut i 200 km topp preparerte skiløyper. Sommerstid kan du ta sykkelen eller bena langs en av de mange merkede stiene og vegene i området. Eller hva med å bade eller fiske etter ørret i et av vannene i nærhet av campingplassen? Mulighetene er mange.

Alle plasser har strømuttak med 16 ampere og jordfeilbryter, samt uttak for TV og WiFi. Gjennom året arrangerer vi flere hyggelige aktiviteter for gjestene på Lygnasæter Camping Hadeland. 

Fast plass

En vinter og helårsplass med 144 plasser med høy standard og tilhørende servicebygg. Alle plasser har strømuttaket med 16 amper og strømmåler. I tillegg er det uttak for TV og WiFi på plassen.

Ta kontakt på skjema under, og vi tar kontakt med deg for å finne den perfekte plassen til deg!

Døgnplass for campingvogn og bobil

Du er også velkommen til «drop-in» for et døgn, helg eller en uke.
Bestill din plass direkte – her på våre nettsider.
Inn- og utsjekk og betaling gjøres i resepsjonen på Lygnasæter Hotell.

Overnatting i telt

Finnes det noen bedre måte å virkelig få campingfølelsen enn å overnatte en natt eller tre i telt? Her på Lygnasæter Camping har vi plener flere steder på plassen rundt hvor man kan sette opp telt.

Inn- og utsjekk og betaling gjøres i resepsjonen på Lygnasæter Hotell.

Fasiliteter

Stort servicebygg med alt det innebærer. Se under for det servicebygget har å tilby.

Lyst til å samle campingvenner på plassen til en hyggelig sammenkomst? Inne på servicebygget er det en storstue som kan brukes av de med «fast plass» på Lygnasæter Camping. Storstua er på over 100m² med flere langbord og benker. Her kan man samle mange for en trivelig sammenkomst.

Campingen på Lygna har garderober med dusj for både herrer og damer. Du vil også finne flere toaletter, samt egne rom for morgenvask.

Du vil finne både toalett og dusj som er tilrettelagt inne på servicebygget.

Sliten etter en lang tur? Eller savner du varmen? Frykt ikke, vi har to badstuer inne på servicebygget – en i hver garderobe. Trykk på knappen for å skru på, varm badstuen mens du tar deg en dusj og du er klar til å nyte en god og varm badstue.

For våre faste gjester har vi også vaskemaskin og tørketrommel så du kan få rengjort alt av turtøy før neste tur, eller bare for å få unna litt vask før du setter snuta hjemover for denne gang.

Alle plasser har strømuttak med 16 ampere og strømmåler. Da får du varmet opp vogna en kald vinterdag, ladet mobilen og laget en bedre middag.

Redd for å gå glipp av favorittprogrammet eller Ski-VM mens du er i vogna? Her på Lygnasæter Camping har vi uttak til TV på alle plasser, så du slipper å gå glipp av noe mens du er borte fra hjemmet.

Hold kontakten med omverdenen gjennom sosiale medier, les nettavisen eller stream Netflix. Det er WiFi på plassen

Flere ganger i året har vi hyggelige aktiviteter og samlinger for våre gjester på Lygnasæter Camping.

Fortsatt usikker på hva du kan oppleve og gjøre på Lygna og områdene rundt? Sjekk ut opplevelser for å få inspirasjon til din neste tur til Lygnasæter.
Det beste samlet på ett sted
Overnatting

Overnatting

Lygnasæter har flere hyggelige overnattingsmuligheter. Hotell med hyggelige salonger, peisestue og bar. Rødstua med sin tradisjonsrike stemning, eller Lygnahytta for alle anledninger. Rett utenfor vinduet ligger flott natur med mange muligheter for aktivitet.

Les mer
Mat og drikke

Mat og drikke

Lygnasæter Kro på Hadeland er viden kjent for sitt gode kjøkken. Vår kjøkkensjef varierer menyen etter årstiden, og vi setter vår ære i å ha gode og smakfulle retter laget på de beste råvarer. Enten du er gjest, på dagstur eller på vei forbi, er vår dør åpen for deg. Velkommen til oss for et bedre måltid!

Les mer
Opplevelser

Opplevelser

Lygnasæter er et flott utgangspunkt for aktiviteter og opplevelser på Hadeland og Toten. Rundt oss ligger naturen med alle de muligheter den gir, i tillegg til hva resten av regionen har å tilby deg som gjest! Opplevelsene står i kø, og hvor du er oppdageren. Her er det kun fantasien som setter grenser!

Les mer
Møter og kurs

Møter og kurs

Lygnasæter Hotell Hadeland gode fasiliteter for kurs og konferanse. Vi tilrettelegger så dere kan ha fokus på det dere skal. Våre kursrom er i flere størrelser, med moderne utstyr. Mellom øktene kan du koble av i våre trivelige salonger, eller ta en tur ut for å trekke litt «Lygnaluft».

Les mer