Én gang gjest – alltid gjest

Overnatting i naturskjønne omgivelser på Lygna

Alle dager åpent til 22.00 (Nattevakt)

Overnatting i naturskjønne omgivelser på Lygna

Lygnasæter Hotell på Hadeland ligger i flott natur med mange muligheter for aktiviteter hele året. Her kan du hygge deg i våre trivelige salonger, stemningsfulle peisestue eller i baren. Hva med å prøve ut kokkens fireretters middag før du trekker deg tilbake for en god natts søvn? Vi har mange muligheter enten du kun ønsker et sted å sove for kvelden, eller du er ute etter en weekend med venner og familie. Har vi nevnt at det er mange muligheter?

Lygnasæter Hotell Hadeland har 25 koselige rom med bad, skrivebord, TV, minibar og WiFi.

Døren ut er inngangen til det vi kaller vårt eget trenings- og rekreasjonssenter! Her har du kort vei til tur- og sykkelstier, fiske, bading, langrennsløyper og mye mer.

Se alt det du kan finne på her på Lygnasæter og i nærområdet HER.

Book ditt opphold direkte her på nettsiden.

Book overnatting

Enkeltrom med frokost

Våre praktiske og romslige enkeltrom på 20m² har bad med dusj, god seng, skrivepult med stol, minibar, TV, WiFi. Her kan man kose seg og slappe av etter en lang dag, enten det er etter en lang dag med ski, sykling eller møter. Rom vegg-i-vegg kan fås ved forespørsel og tilgjengelighet.

Ønsker du ha med deg din firbente venn? Sjekk ut våre rom i Rødstua.

Book overnatting

Dobbeltrom med frokost

Våre dobbeltrom på 20m² inneholder 2 gode enkeltsenger, bad med dusj, skrivepult med stol, minibar, TV, WiFi. Perfekt for deg som vil ha med en venn for å gå på langrenn eller gjøre noe annet vi tilbyr her på Lygna og i nærområdet. Eller hva med en romantisk weekend med en nær og kjær? Sengene kan enkelt dyttes sammen. Rom vegg-i-vegg kan fås ved forespørsel og tilgjengelighet.

Ønsker du ha med deg din firbente venn? Sjekk ut våre rom i Rødstua

Book overnatting

Tresengsrom med frokost

Tresengsrom på 20m² er et dobbeltrom med en ekstraseng*. Rommet har bad med dusj, gode senger, skrivepult med stol, minibar, TV og WiFi. Rommet som virkelig representerer «jo fler jo bedre». Her er det mulig for mindre familier å dele et rom, eller man kan ha med en tredje venn på tur. Rom vegg-i-vegg kan fås ved forespørsel og tilgjengelighet.

Ønsker du ha med deg din firbente venn? Sjekk ut våre rom i Rødstua.

*Begrenset tilgjengelighet

Book overnatting

Suite med frokost

Vår suite på 30m² har et eget oppholdsrom med sofa, bord, skrivepult, TV og minibar. Her kan man nyte et godt glass til favorittprogrammet sitt – før man trekker inn på det avskilte soverommet for å sove, eller se siste rest av programmet på TVen der inne. Vårt største rom gir overnattingen en liten ekstra følelse av luksus etter endt dag. Rom vegg-i-vegg kan fås ved forespørsel og tilgjengelighet.

Ønsker du ha med deg din firbente venn? Sjekk ut våre rom i Rødstua.

Book overnatting
Fasiliteter

Våre rom har bad med dusj, gode senger, skrivepult med stol, TV, minibar og blendegardiner. Vi er helt sikre på at du vil få en eller flere gode netter med søvn.

Gjør deg klar for dagen med en fantastisk frokost på Lygnasæter! Her kan vi friste med en fantastisk frokostbuffet som vil hjelpe deg med å virkelig komme i gang med dagen. Serveres 07.30-10.00 mandag til lørdag, og 08.30-11.00 på søndager. Det er muligheter for å få tidligere frokost, men dette må avtales på forhånd når du booker.

Her på Lygnasæter har vi mange gode retter som passer for en flott lunsj. Sjekk ut vår meny i Lygnasæter Kro for å se alle rettene vi har hver dag, den finner du under Lygnasæter Kro her på våre nettsider. Dersom det er ønske om noe annet, eller du ønsker en annen type lunsj - ta kontakt med oss. Vi kan sette sammen en fantastisk lunsj etter dine ønsker.

Middag er vårt favoritt måltid her på Lygnasæter! Vi kan tilby både fireretters middag i peisestua og a la carte meny i Lygnasæter Kro. For fireretters middag i vår setter kokken opp en meny bestående av forrett, suppe, hovedrett og dessert. Det blir dekket opp foran peisen i peisestua og man får servert maten og godt drikke. Dette må bestilles på forhånd, slik at vi kan gjøre de nødvendige forberedelsene. Dersom man heller vil spise middag i Lygnasæter Kro, man man selvfølgelig gjøre dette. Da vil man kunne velge en eller flere retter fra vår innholdsrike meny. Menyen finner du under Lygnasæter Kro her på våre nettsider. Vi holder Lygnasæter Kro oppe til 19.00 for våre hotellgjester, selv om den stenger tidligere for andre gjester.

Vi har trådløst Wi-Fi på alle rom og i alle fellesområder.

På Lygnasæter har vi en koselig bar og flotte romslige salonger. Her kan man nyte noe godt drikke, spille et spill med familie og venner eller bare slappe av etter en lang dag med morsomme aktiviteter.

Vi har flere møterom som passer grupper på flere forskjellige størrelser. De er toppmoderne med muligheter for hybridløsninger. Se under Møter og kurs for mer informasjon om hva vi kan tilby.

Det er gratis parkering foran inngangen til hotellet.

Det er el-bil lader i samarbeid med Recharge foran hotellets.

Opplevelsene og aktivitetene du kan gjøre under ditt opphold står hyggelig i kø så fort du går ut døren. Her vil du finne alt fra ski og hundekjøring på vinteren, til bærtur og leirdueskyting på sommeren. I tillegg er det mange flotte tilbud i nærheten. Ta en titt under Opplevelser for å se alt du kan finne på under ditt opphold!
Se alle overnattingsmuligheter
Det beste samlet på ett sted
Overnatting

Overnatting

Lygnasæter har flere hyggelige overnattingsmuligheter. Hotell med hyggelige salonger, peisestue og bar. Rødstua med sin tradisjonsrike stemning, eller Lygnahytta for alle anledninger. Rett utenfor vinduet ligger flott natur med mange muligheter for aktivitet.

Les mer
Mat og drikke

Mat og drikke

Lygnasæter Kro på Hadeland er viden kjent for sitt gode kjøkken. Vår kjøkkensjef varierer menyen etter årstiden, og vi setter vår ære i å ha gode og smakfulle retter laget på de beste råvarer. Enten du er gjest, på dagstur eller på vei forbi, er vår dør åpen for deg. Velkommen til oss for et bedre måltid!

Les mer
Opplevelser

Opplevelser

Lygnasæter er et flott utgangspunkt for aktiviteter og opplevelser på Hadeland og Toten. Rundt oss ligger naturen med alle de muligheter den gir, i tillegg til hva resten av regionen har å tilby deg som gjest! Opplevelsene står i kø, og hvor du er oppdageren. Her er det kun fantasien som setter grenser!

Les mer
Møter og kurs

Møter og kurs

Lygnasæter Hotell Hadeland gode fasiliteter for kurs og konferanse. Vi tilrettelegger så dere kan ha fokus på det dere skal. Våre kursrom er i flere størrelser, med moderne utstyr. Mellom øktene kan du koble av i våre trivelige salonger, eller ta en tur ut for å trekke litt «Lygnaluft».

Les mer