Lygnasæter Hotell - Hotell Hadeland - Hotell på Hadeland - Lygna Hotell - Hotell på Lygna
Lygnasæter Kro - Nyt et godt måltid

Lygnasæter Kro

Lygnasæter Kro på Hadeland er viden kjent for sitt gode kjøkken. Vår kjøkkensjef varierer menyen etter årstiden, og vi setter vår ære i å ha gode og smakfulle retter. Vi serverer alt fra tradisjonell Hadelandskost til retter fra hele verden – «Utabygdsretter».

Åpningstider:

Mand-lørd: 10.00-20.00
Søndag: 11.00-20.00

Her på Lygnasæter Kro får vi våre fantastiske råvarer fra nøye utvalgte kvalitetsleverandører, og fra naturen utenfor. Multer, tyttebær og sopp – ja, til og med elgkjøttet kommer fra skogområdet rundt Lygnasæter.

Vi har servert god mat og god pause i over 50 år her på Lygnasæter – under mottoet «En gang gjest – alltid gjest».

Dette har gitt oss den erfaring som trengs for å vite hva som skal til for å glede våre gjester. Dette stopper oss likevel ikke fra videre utvikling, og med jevne mellomrom bytter vi og tilbyr nye retter basert på årstider og råvarer som er i sesong. Men frykt ikke, vi har fortsatt de tradisjonelle rettene, og det er enkelte retter som er bygd opp over 50 år – og som aldri kommer til å forsvinne.

Velkommen til et smakelig måltid! 

Lygnasæter Kro på Hadeland. Kort vei fra Toten og Hadeland. Kro på vei til Gjøvik og Lillehammer. Kro ved Riksveg 4

Meny

Ta en titt på vår aktuelle meny og la deg friste av vårt gode utvalg av kalde, varme, små og større retter. Vi fortsetter hele tiden å utvikle oss selv, så noen retter blir byttet ut med jevne mellomrom.

Er det noe du synes vi mangler? Ta kontakt og vi vil se på muligheten for å legge det til ved neste oppdatering av menyen.

Meny – Lygnasæter Kro

Hent mat

Hva med å ta med maten på hytta eller hjem?
Ring oss på +47 613 28 613 for å bestille mat for take-away på Lygna. Vi kan tilby de aller fleste retter fra vår meny, så ta en titt og kast deg på telefonen.