Lygnasæter Hotell - Hotell Hadeland - Hotell på Hadeland - Lygna Hotell - Hotell på Lygna
Lygnasæter Kro - Nyt et godt måltid

Lygnasæter Kro

Man-fred: 10.00-18.00
Lørdag: 10.00-18.00
Søndag: 11.00-19.30

Lygnasæter Kro på Hadeland er viden kjent for sitt gode kjøkken. Vår kjøkkensjef varierer menyen etter årstiden, og vi setter vår ære i å ha gode og smakfulle retter. Vi serverer alt fra tradisjonell Hadelandskost til retter fra hele verden – «Utabygdsretter».

Råvarer får vi fra våre nøye utvalgte kvalitetsleverandører, og fra naturen utenfor. Multer, tyttebær og sopp – ja, til og med elgkjøttet kommer fra skogområdet rundt Lygnasæter.

Vi har servert god mat og god pause i over 50 år her på Lygnasæter – under mottoet «En gang gjest – alltid gjest».

Dette har gitt oss den erfaring som trengs for å vite hva som skal til for å glede våre gjester. Dette stopper oss likevel ikke fra videre utvikling, og med jevne mellomrom bytter vi og tilbyr nye retter basert på årstider og råvarer som er i sesong. Men frykt ikke, vi har fortsatt de tradisjonelle rettene, og det er enkelte retter som er bygd opp over 50 år – og som aldri kommer til å forsvinne.

Velkommen til et smakelig måltid! 

Meny

Ta en titt på vår aktuelle meny og la deg friste av vårt gode utvalg av kalde, varme, små og større retter. Vi fortsetter hele tiden å utvikle oss selv, så noen retter blir byttet ut med jevne mellomrom.

Er det noe du synes vi mangler? Ta kontakt og vi vil se på muligheten for å legge det til ved neste oppdatering av menyen.

Meny – Lygnasæter Kro

Hent mat

Hva med å ta med maten på hytta eller hjem?
Ring oss på +47 613 28 613 for å bestille mat for take-away på Lygna. Vi kan tilby de aller fleste retter fra vår meny, så ta en titt og kast deg på telefonen.