Selskap på Lygnasæter, det perfekte stedet å ha selskap på Hadeland.
Selskap på Lygnasæter

Selskap på Lygnasæter

Selskapslokalene og maten på Lygnasæter Hotell skaper rammen og opplevelsen du ønsker for ditt arrangement. Ha ditt neste selskap på Lygnasæter, og vi garanterer en fantastisk opplevelse.

Lygnasæter Hotell er stedet der drømmer og ønsker kan bli til virkelighet når det gjelder selskapslokaler og mat. Vi har en bred erfaring og kompetanse som gjør at vi kan tilby deg og dine gjester en helt spesiell opplevelse. Det perfekte stedet for et selskap på Hadeland.

Vi har en rekke forskjellige selskapslokaler, som kan tilpasses for alt fra to til 130 gjester, og vi sørger alltid for å skreddersy arrangementet etter dine ønsker og behov.

God mat er viktig

Lygnasæter og våre kjøkkensjefer har lang erfaring med å tilby mat og drikke av høy kvalitet. Vi setter vår stolthet i å tilby smakfulle retter som vil passe perfekt for ditt arrangement. For ditt selskap bruker vi kun de beste råvarene, og legger vår sjel i å sette opp en meny som vil passe perfekt for deg.

En minneverdig kveld

Vi sørger for å gjøre ditt arrangement til en opplevelse som vil bli husket lenge. Våre selskapslokaler tilbyr alt du trenger for å gjøre kvelden perfekt. Enten det er pynt, lys, musikk eller andre ting som skal til for å skape den rette atmosfæren.

Vi håper å se deg for ditt neste selskap!

Send oss gjerne en uforpliktende forespørsel ved å benytte skjemaet under, og vi vil kontakte deg for å skreddersy ditt arrangement etter dine ønsker for ditt selskap på Lygnasæter

Bursdag og jubileum

Lyst til å feire bursdag eller ha et jubileum her på Lygnasæter Hotell?

Her trenger du ikke å tenke på matlaging, borddekking og servering – vi gjør den jobben for deg! Begynn med en velkomstdrink i våre salonger, før dere trekker inn i et av våre selskapsrom med full oppdekking. Nyt god mat og drikke mens dere feirer, koser dere og skaper hyggelige minner. Vi har også dansegulvet klart om dere skulle tenke dere å fortsette inn i de sene nattetimer.

Send oss en forespørsel på kontaktskjemaet, og vi kontakter deg for å lage et uforpliktende tilbud til feiringen.

Konfirmasjon

En stor dag for den unge og håpefulle konfirmanten. Her på Lygnasæter har vi lang erfaring med store og små konfirmasjoner, og vi har hatt alt fra 10 til 100 personer til feiring hos oss. Ønsker dere maten servert? Eller hva med koldtbord med varme og kalde retter? Her er det helt opp til dere hvordan dere ønsker at dagen skal feires. Dere kan selvfølgelig ha med egne kaker, eller så kan vi ordne for dere – eller begge deler.

Send oss en uforpliktende forespørsel gjennom kontaktskjemaet over, og vi kontakter dere for å skape en flott dag for konfirmanten. La oss ta gjennomføringen og detaljene, slik at dere kan fokusere fullt og helt på feiringen.

For din bedrift

Hva med å legge firmafesten eller julebordet til Lygna? Her kan vi lage et opplegg som passer din bedrift, dine ansatte og kollegaer. Vi kan tilby et vidt spekter av arrangement. Vil dere ha kick-off eller teambuilding med aktiviteter? Hva med litt faglig påfyll i et av våre kurs- og møterom før dere fortsetter festen i våre selskapslokaler og salonger?

Enten det er aktiviteter, lunsj, middag eller mingling og god stemning – så står vi klare til å skreddersy deres arrangement i samarbeid med dere. Se også mer informasjon om våre møte- og kursrom her.

Send oss en uforpliktende forespørsel gjennom kontaktskjemaet over, vi tar kontakt med deg og sammen lager vi et topp opplegg som passer dere.

Minnesamvær

Her på Lygnasæter har vi lang erfaring med minnesamvær. På en dag med mye sorg kan det være godt å samles i rolige omgivelser og dele minner og tanker med hverandre om den som har gått bort. Hos oss legger vi til rette for en verdig markering og med den serveringen dere ønsker.

Send oss en forespørsel på kontaktskjemaet, og vi kontakter deg for å skape et koselig og verdig minnesamvær. Du kan også ringe oss på +47 613 28 613.

Annet

Vi på Lygnasæter Hotell har erfaring med alt som kan tenkes av selskaper og arrangementer, så ta kontakt og vi hjelper deg med skape flotte rammer rundt ditt selskap – uansett hva det måtte være.

Vi håper å se deg for ditt neste selskap her på Lygnasæter.