Rødstua

Rødstua

«En del av Lygnas historie – fra 1920-tallet og til i dag»

Lygna Sag sin sagmesterbolig fra 1925, er sjelfullt restaurert i gammel stil med moderne fasiliteter.

Rødstua på Lygna har plass til 11 gjester fordelt på 4 rom og 2 bad. Det koselige, gamle kjøkkenet er felles oppholdsrom med TV hvor man kan samles til hygge og spill. Alle rom har i tillegg TV og WiFi. Det er ikke muligheter for matlaging i Rødstua, så måltider nytes på hotellet, kun 50 meter unna.

Her har man mulighet til å sove i det som virkelig var Lygnas spede begynnelse på starten av 1900-tallet og man kan føle at husets vegger har mye historie fra skogvokteren på 1920-tallet. Mye har skjedd på Lygna siden Rødstua var en sagmesterbolig, til at det i dag er en del av hotellet som et historisk og koselig overnattingstilbud.

Det er tillatt å ha med seg hund i Rødstua.

Book overnatting
Fasiliteter

Rødstua på Lygna har plass til 11 gjester fordelt på 4 rom. Alle rom har i tillegg TV og WiFi. Det er ikke muligheter for matlaging i Rødstua, så måltider nytes på hotellet, kun 50 meter unna.

Det koselige, gamle kjøkkenet er felles oppholdsrom med TV hvor man kan samles til hygge og spill.

Rødstua har 2 felles bad og 2 felles toaletter i første etasje.

Gjør deg klar for dagen med en fantastisk frokost på Lygnasæter! Frokosten spises inne på hotellet Her kan vi friste med en fantastisk frokostbuffet som vil hjelpe deg med å virkelig komme i gang med dagen. Serveres 07.30-10.00 mandag til lørdag, og 08.30-11.00 på søndager. Det er muligheter for å få tidligere frokost, men dette må avtales på forhånd når du booker.

Her på Lygnasæter har vi mange gode retter som passer for en flott lunsj. Sjekk ut vår meny i Lygnasæter Kro for å se alle rettene vi har hver dag, den finner du under Lygnasæter Kro her på våre nettsider. Dersom det er ønske om noe annet, eller du ønsker en annen type lunsj - ta kontakt med oss. Vi kan sette sammen en fantastisk lunsj etter dine ønsker.

Middag er vårt favoritt måltid her på Lygnasæter! Vi kan tilby både fireretters middag i peisestua inne på hotellet og a la carte meny i Lygnasæter Kro. For fireretters middag i vår setter kokken opp en meny bestående av forrett, suppe, hovedrett og dessert. Det blir dekket opp foran peisen i peisestua og man får servert maten og godt drikke. Dette må bestilles på forhånd, slik at vi kan gjøre de nødvendige forberedelsene. Dersom man heller vil spise middag i Lygnasæter Kro, man man selvfølgelig gjøre dette. Da vil man kunne velge en eller flere retter fra vår innholdsrike meny. Menyen finner du under Lygnasæter Kro her på våre nettsider. Vi holder Lygnasæter Kro oppe til 19.00 for våre hotellgjester, selv om den stenger tidligere for andre gjester.

Vi har trådløst Wi-Fi på alle rom og i alle fellesområder.

Inne på Lygnasæter Hotell har vi en koselig bar og flotte romslige salonger. Her kan man nyte noe godt drikke, spille et spill med familie og venner eller bare slappe av etter en lang dag med morsomme aktiviteter.

Det er gratis parkering foran hotellet - kun 50 meter fra Rødstua.

Opplevelsene og aktivitetene du kan gjøre under ditt opphold står hyggelig i kø så fort du går ut døren. Her vil du finne alt fra ski og hundekjøring på vinteren, til bærtur og leirdueskyting på sommeren. I tillegg er det mange flotte tilbud i nærheten. Ta en titt under Opplevelser for å se alt du kan finne på under ditt opphold!
Se alle overnattingsmuligheter
Det beste samlet på ett sted
Overnatting

Overnatting

Lygnasæter har flere hyggelige overnattingsmuligheter. Hotell med hyggelige salonger, peisestue og bar. Rødstua med sin tradisjonsrike stemning, eller Lygnahytta for alle anledninger. Rett utenfor vinduet ligger flott natur med mange muligheter for aktivitet.

Les mer
Mat og drikke

Mat og drikke

Lygnasæter Kro på Hadeland er viden kjent for sitt gode kjøkken. Vår kjøkkensjef varierer menyen etter årstiden, og vi setter vår ære i å ha gode og smakfulle retter laget på de beste råvarer. Enten du er gjest, på dagstur eller på vei forbi, er vår dør åpen for deg. Velkommen til oss for et bedre måltid!

Les mer
Opplevelser

Opplevelser

Lygnasæter er et flott utgangspunkt for aktiviteter og opplevelser på Hadeland og Toten. Rundt oss ligger naturen med alle de muligheter den gir, i tillegg til hva resten av regionen har å tilby deg som gjest! Opplevelsene står i kø, og hvor du er oppdageren. Her er det kun fantasien som setter grenser!

Les mer
Møter og kurs

Møter og kurs

Lygnasæter Hotell Hadeland gode fasiliteter for kurs og konferanse. Vi tilrettelegger så dere kan ha fokus på det dere skal. Våre kursrom er i flere størrelser, med moderne utstyr. Mellom øktene kan du koble av i våre trivelige salonger, eller ta en tur ut for å trekke litt «Lygnaluft».

Les mer