Bærplukking på Lygnasæter

Bærplukking på Lygnasæter

Opplev skogens matfat!

Ta turen ut i skogen og opplev alt det gode naturen har å by på med bærplukking på Lygnasæter. Bærplukking er en flott aktivitet som kan nytes alene eller sammen med venner og familie. På Lygnasæter er det rikelig med muligheter for å finne både blåbær, tyttebær og multer. Enten det er i skogen eller på en av de mange myrene som ligger rundt oss.

Bærplukking er ikke bare en hyggelig aktivitet for venner og familie. Det er også en flott måte å komme seg ut i frisk luft og nyte naturen på. Det er noe spesielt med å vandre rundt i skogen på jakt etter de beste bærene. Så kan man stoppe og ta en pause for å nyte utsikten eller lytte til fuglesangen.

Når du har plukket nok bær, kan du komme til Lygnasæter Kro og smake på deilige vafler med hjemmelaget jordbær- eller bringebærsyltetøy. Dette er riktig nok ikke bær fra området, men vi har tatt fantastiske bær fra andre steder i landet og laget vårt eget hjemmelagde syltetøy.

Bærplukking på Lygnasæter er en flott aktivitet for både store og små, og det er en fin måte å tilbringe en dag i naturen på. På Lygnasæter kan du oppleve alt det gode naturen har å by på, og samtidig nyte deilige smaker av hjemmelaget syltetøy og vafler eller en av våre mange andre retter i Lygnasæter Kro. Så ta turen ut i skogen og se hva du kan finne!

Bærplukking er en flott opplevelse under ditt opphold her på Lygnasæter Hotell. Sjekk også de mange andre opplevelsene og aktivitetene du kan gjøre hos oss og i nærheten! Book ditt opphold hos oss direkte på våre hjemmesider i dag!

Flere opplevelser
Tur til Lushaugtårnet
Tur til Lushaugtårnet

Ta en tur til Lushaugtårnet for å nyte utsikten!

Gå- og løpetur på Lygnasæter
Gå- og løpetur på Lygnasæter

Ta på deg gå- eller løpeskoene og ta turen ut!

Lekeplass på Lygnasæter
Lekeplass på Lygnasæter

Slipp de små løs, mens du nyter noe godt

Rulleski på Lygnasæter
Rulleski på Lygnasæter

Spenn på deg rulleskiene her på Lygnasæter

Se flere opplevelser