Fiske på Lygnasæter
Fiske på Lygnasæter

Fiske på Lygnasæter

Kun et «sluk-kast» fra hotellet

Fiske på Lygnasæter er en populær aktivitet blant besøkende som ønsker å oppleve stillhet og ro samtidig som de utforsker naturen. Lygnavannet ligger like bak hotellet og er et flott fiskevann som er verdt å utforske. Om du ønsker å fiske, kan du enkelt gå noen få meter fra hotellet til nærmeste brygge. Du kan også følge stien rundt vannet for å finne deg en fin plass i solnedgangen. Her kan du fiske både ørret og abbor. Sommerkvelder på Lygnasæter er helt spesielle, og du kan sitte på rommet og se fisken «spille» på vannet.

Hvis du vil ha en enda mer avsidesliggende fiskeopplevelse, kan du ta en tur til Grevsjøen. Dette rolige og fine vannet ligger litt lenger unna, og det er en liten gåtur dit. Men når du først er der, kan du nyte stillheten og roen i det vakre landskapet mens du kaster snøret ut i vannet. Hvis du har flaks på en god dag, kan du få litt ørret.

Lygnasæter har mange fiskealternativer, og uansett om du vil fiske fra myra, bryggene eller ønsker å leie en kano fra hotellet. Mulighetene er mange. Det er verdt å merke seg at fiskekort må kjøpes på nettet, og du kan sjekke lenken nedenfor for å kjøpe fiskekortet ditt.

Så hvis du er en ivrig fisker eller bare ønsker å prøve deg på fiske i vakre omgivelser, er Lygnasæter stedet å være. Så pakke fiskeutstyret ditt og kom til Lygnasæter for en uforglemmelig fiskeopplevelse i hjertet av Norge!

Flere opplevelser
Tur til Lushaugtårnet
Tur til Lushaugtårnet

Ta en tur til Lushaugtårnet for å nyte utsikten!

Gå- og løpetur på Lygnasæter
Gå- og løpetur på Lygnasæter

Ta på deg gå- eller løpeskoene og ta turen ut!

Lekeplass på Lygnasæter
Lekeplass på Lygnasæter

Slipp de små løs, mens du nyter noe godt

Rulleski på Lygnasæter
Rulleski på Lygnasæter

Spenn på deg rulleskiene her på Lygnasæter

Se flere opplevelser