Lygnahytta

Lygnahytta

«Samle familie og venner for en uforglemmelig tid på Lygnasæter»

Lygnahytta ligger 640 m.o.h. i et rolig hyttefelt kun 500 meter fra Lygnasæter Hotell og midt i den flotte naturen på Lygna. Kun 45 minutter fra Oslo lufthavn Gardermoen og 1 time fra Oslo.

Lygnahytta er 160m² og har 7 soverom med plass til 16 personer. Hytta har alt du måtte trenge av fasiliteter, som kjøkken, stor stue, 2 bad, 4 toaletter og skibod.

Selve hjerte i hytta er det store spisebordet der alle 16 kan samles for et godt måltid. Etter at man er ferdig med å spise kan man trekke inn i stua med to store sofagrupper, peis og TV. Her vil alle trives, uansett hvem du velger å ha med deg på tur til Lygnasæter.

Lygnahytta har også WiFi og muligheter for grilling utendørs når været tillater det.

Hytta passer godt til store familier, venner og par, samt til firmaer.

Book overnatting
Fasiliteter

Stua har to store sofagrupper med bord, puter og pledd. Fyr opp i peisen og kos deg med program på TV. TVen har pakke fra T-We. WiFi med navn og koder henger under TVen. Peisen kommer med 2 sekker ved.

Kjøkkenet har alt du måtte trenge av fasiliteter for å få et hyggelige opphold med mye god mat. Oppvaskmaskin, kjøleskap (Fryser i skiboden), kaffetrakter, dekketøy til 18 personer, vaffeljern, håndmikser, vannkoker, brødrister

Lygnahytta har hele 7 soverom fordelt på 3 i første etasje og 4 i andre etasje. I 1. etasje finner du 2 soverom med familiekøye med dobbeltseng nede og enkeltseng oppe, samt hyttas «Master suite» med stor dobbeltseng. I 2. etasje finner man 2 soverom med dobbeltseng (120 cm) samt 2 soverom med to enkeltsenger på hvert rom.

Hytta inneholder 2 bad med toalett i 1. etasje, samt 2 toalett i 2. etasje

I skiboden kan man sette skiene over natten. Her inne finner du også ei bålpanne man kan sette opp ute og kose seg med. Det er også et frittstående tørkestativ.

Fortsatt usikker på hva kan oppleve og gjøre her på Lygna og områdene rundt? Sjekk ut OPPLEVELSER for å få inspirasjon til din neste tur til Lygnasæter.
Se alle overnattingsmuligheter
Det beste samlet på ett sted
Overnatting

Overnatting

Lygnasæter har flere hyggelige overnattingsmuligheter. Hotell med hyggelige salonger, peisestue og bar. Rødstua med sin tradisjonsrike stemning, eller Lygnahytta for alle anledninger. Rett utenfor vinduet ligger flott natur med mange muligheter for aktivitet.

Les mer
Mat og drikke

Mat og drikke

Lygnasæter Kro på Hadeland er viden kjent for sitt gode kjøkken. Vår kjøkkensjef varierer menyen etter årstiden, og vi setter vår ære i å ha gode og smakfulle retter laget på de beste råvarer. Enten du er gjest, på dagstur eller på vei forbi, er vår dør åpen for deg. Velkommen til oss for et bedre måltid!

Les mer
Opplevelser

Opplevelser

Lygnasæter er et flott utgangspunkt for aktiviteter og opplevelser på Hadeland og Toten. Rundt oss ligger naturen med alle de muligheter den gir, i tillegg til hva resten av regionen har å tilby deg som gjest! Opplevelsene står i kø, og hvor du er oppdageren. Her er det kun fantasien som setter grenser!

Les mer
Møter og kurs

Møter og kurs

Lygnasæter Hotell Hadeland gode fasiliteter for kurs og konferanse. Vi tilrettelegger så dere kan ha fokus på det dere skal. Våre kursrom er i flere størrelser, med moderne utstyr. Mellom øktene kan du koble av i våre trivelige salonger, eller ta en tur ut for å trekke litt «Lygnaluft».

Les mer