Skisesongen på Lygnasæter - Ski på Lygna - Ski på Hadeland
Skisesongen på Lygnasæter

Skisesongen på Lygnasæter

Langrennssesongen har startet på Lygnasæter! Skientusiaster fra nær og fjern strømmer til for å nyte de snødekte løypene.

Skisesongen på Lygnasæter er virkelig i gang! Med frisk luft og vakker natur er dette en perfekt måte å komme seg ut i naturen og få litt mosjon samtidig. Enten man er nybegynner eller erfaren langrennsløper, er Lygnasæter et flott sted å tilbringe en dag på ski. Med godt preparerte løyper og en hyggelig atmosfære er det ikke rart at mange i det siste har valgt å tilbringe vinterdagene her.

Etter en forfriskende skitur, kan det være godt å kunne slappe av og nyte god mat og drikke. På Lygnasæter Kro tilbyr vi et bredt utvalg av mat og drikke, som vil passe enhver smak. Våre retter er basert på lokale råvarer og tilberedt med kjærlighet. Vi tilbyr alt fra lokale retter, til mer retter med inspirasjon fra ulike verdensdeler. Vårt hyggelige personale vil sørge for at du føler deg velkommen og at du får en hyggelig og avslappende opplevelse etter en lang dag på ski.

Nyt skisesongen på Lygnasæter

For de som ønsker en lengre opplevelse, er det også muligheter for å overnatte på Lygnasæter Hotell. Da kan du virkelig ta deg en velfortjent skiferie. Med en langrennssesong som vanligvis varer fra november til godt etter påske, er det rikelig med tid til å nyte den vakre og magiske vinteren på Lygnasæter.

Book din neste skiferie hos oss på Lygnasæter Hotell – kun 60 minutter fra Oslo! Enten det er med familie eller venner, så kan vi garantere at du får et fantastisk opphold hos oss her på Lygna. Du kan nå bestille overnatting direkte her på våre nettsider! Sjekk også ut alle de andre opplevelsene vi kan tilby.

Uansett hva du velger, så ønsker vi deg velkommen til oss her på Lygnasæter.

Skisesongen på Lygnasæter er i gang! Kom og gå på ski på Hadeland.
Langrennsesongen er i gang på Lygnasæter!