Sykle på Lygnasæter
Sykle på Lygnasæter

Sykle på Lygnasæter

Tråkk deg rundt på Lygnasæter og nærområdet

Lygnasæter er virkelig en perle for sykkelentusiaster som søker en aktiv og naturnær opplevelse. Med sitt utmerkede utgangspunkt er det enkelt å legge ut på en sykkeltur midt i naturen. Enten du ønsker å utforske stier og plankestier eller ta en av de mange grusveiene er det å sykle på Lygnasæter en flott opplevelse.

Uansett om du er ute etter korte eller lange turer, vil du finne et utall av muligheter med utgangspunkt i Lygnasæter Hotell. Veier med minimal biltrafikk og fantastisk natur vil garantert gi deg en trygg og uforglemmelig opplevelse. Mange av veiene går fra Lygna over Øståsen på Hadeland og inn i Romeriksåsen og Nordmarka til Oslo. Dette gir en fantastisk mulighet til å utforske regionens unike landskap og skjulte skatter.

På sykkelturen kan du også få nærkontakt med lokale dyr som sau, kuer og hester som beiter i området. Dette gir en flott opplevelse for både voksne og barn. Ta gjerne med en lunsjpakke og drikke fra Lygnasæter Hotell, og nyt en velsmakende lunsj langs en av de mange elvene eller på en sætervoll.

Med sine vakre omgivelser og enestående natur, er Lygnasæter et ideelt sted for en sykkeltur. Enten du vil utforske stier og grusveier alene eller i en gruppe, kan du se frem til å oppleve noen av de vakreste områdene i landet. Så hvorfor ikke legge ut på en sykkeltur fra Lygnasæter Hotell, og opplev naturen på en ny måte?

Book ditt opphold hos oss i dag, direkte på våre nettsider og gjør deg klar til å sykle på Lygnasæter!

Flere opplevelser
Tur til Lushaugtårnet
Tur til Lushaugtårnet

Ta en tur til Lushaugtårnet for å nyte utsikten!

Gå- og løpetur på Lygnasæter
Gå- og løpetur på Lygnasæter

Ta på deg gå- eller løpeskoene og ta turen ut!

Lekeplass på Lygnasæter
Lekeplass på Lygnasæter

Slipp de små løs, mens du nyter noe godt

Rulleski på Lygnasæter
Rulleski på Lygnasæter

Spenn på deg rulleskiene her på Lygnasæter

Se flere opplevelser