Hundekjøring

Hundekjøring

Vær i ett med naturen – med litt drahjelp

Hundekjøring er en spennende og unik måte å oppleve naturen på. Lygnasæter er et ideelt sted for å prøve denne aktiviteten, med sitt vakre landskap og varierte terreng. Du kan velge mellom å utforske skogkledde områder, svinge deg rundt åpne enger, eller krysse islagte vann. Uansett hva du velger, vil du garantert få en uforglemmelig opplevelse.

En hundekjøringstur på Lygna kan vare fra et par timer til en hel dag. Det er en flott aktivitet for alle som er glad i hunder og ønsker å oppleve naturen på en annerledes måte. Underveis vil du få muligheten til å bli kjent med hundene og lære om hvordan man steller og tar vare på dem. Det er også en flott måte å tilbringe tid sammen med familie eller venner, eller som en team-building-aktivitet for bedrifter.

Hundekjøring på Lygnasæter er også en bærekraftig aktivitet. Hunder har vært en viktig del av transporten i nordlige områder i århundrer, og hundekjøring er en av de eldste og mest tradisjonsrike formene for transport på vinteren. Hundene som brukes på Lygna er godt trent og tatt vare på, og de elsker å løpe og jobbe.

Vi på Lygnasæter Hotell sørger for at du får den beste opplevelsen av hundekjøring på Lygna. Vi tilbyr alt du trenger for å nyte aktiviteten, inkludert utstyr og erfarne hundekjørere. De vil sørge for at du og dine venner eller kolleger får en trygg og morsom opplevelse.

Ta kontakt med oss på forhånd for å bestille hundekjøring for din gruppe, da dette er en aktivitet som krever planlegging og vi ønsker å gi deg den beste opplevelsen. Ta kontakt med oss for å bestille og planlegge din neste hundekjøringstur på Lygnasæter!

Flere opplevelser
Ski og langrenn på Lygnasæter
Ski og langrenn på Lygnasæter

Lygnasæter - et eldorado for ski og langrenn

Skitur til Lushaughytta
Skitur til Lushaughytta

Skitur til Lushaughytta - en populær destinasjon med ski på bena!

Tur til Lushaugtårnet
Tur til Lushaugtårnet

Ta en tur til Lushaugtårnet for å nyte utsikten!

Akebakken på Lygna
Akebakken på Lygna

Akebakke med heis for store og små

Se flere opplevelser