Leirdueskyting på Lygna
Leirdueskyting

Leirdueskyting

Vil du prøve deg på leirdueskyting?

Leirdueskyting er en sport som har en lang historie og har vært en klassisk gentleman-sport i mange århundrer. Det er en sport som gir en spennende og adrenalin-pumpende opplevelse som vil utfordre dine ferdigheter. Du vil kjenne på en fantastisk mestringsfølelse når du treffer leirduene som blir skutt ut.

På Lygnasæter kan du oppleve leirdueskyting på en profesjonell og trygg måte. Her får du en erfaren instruktør som vil ta deg gjennom teknikker og regler for å gjøre din opplevelse så bra som mulig. Det er ingen krav om forkunnskaper, så dette er en aktivitet som alle kan prøve seg på.

Leirdueskyting er også en populær aktivitet for team-building og bedriftseventer. Det er en flott måte å styrke båndene mellom kollegaene på en interaktiv og morsom måte. Lygnasæter Hotell skreddersyr pakker som passer for ditt firma, og vår dedikerte personale vil hjelpe deg med alle dine behov. Her passer leirdueskyting godt inn!

For å sikre en god opplevelse, krever leirdueskyting forberedelser. Vi anbefaler at du tar kontakt med oss i god tid i forveien slik at vi kan planlegge og tilpasse aktiviteten til dine behov. Sammen kan vi skape en minneverdig dag med leirdueskyting. Dette vil garantert vil gi deg og dine venner eller kolleger en uforglemmelig opplevelse på Lygnasæter Hotell.

Så ta kontakt med oss i dag, så vi kan planlegge en fantastisk opplevelse for deg og de du vil ha med deg på Lygnasæter! Send oss en forespørsel for ditt arrangement direkte på våre nettsider. Du kan også booke ditt rom direkte hos oss på våre hjemmesider.

Flere opplevelser
Tur til Lushaugtårnet
Tur til Lushaugtårnet

Ta en tur til Lushaugtårnet for å nyte utsikten!

Gå- og løpetur på Lygnasæter
Gå- og løpetur på Lygnasæter

Ta på deg gå- eller løpeskoene og ta turen ut!

Lekeplass på Lygnasæter
Lekeplass på Lygnasæter

Slipp de små løs, mens du nyter noe godt

Rulleski på Lygnasæter
Rulleski på Lygnasæter

Spenn på deg rulleskiene her på Lygnasæter

Se flere opplevelser