Skiskyting på Lygnasæter - Lygna Skisenter
Lygna Skisenter

Lygna Skisenter

Et toppmoderne skistadion – med utallige muligheter

På Lygna Skisenter er det ikke bare muligheter for aktive skiløpere, men også for å nyte lange og fine skiturer i vakre omgivelser. Skisenteret har et bredt og variert løypenett, med alt fra krevende sprintløyper til lange og rolige turløyper.

De siste årene har skisenteret også arrangert flere store mesterskap. Dette har virkelig satt stedet på kartet som en viktig arena for skisporten. Stadionområdet er moderne og velutstyrt, og gir deg muligheten til å oppleve skiglede på høyeste nivå.

En annen fordel med Lygna Skisenter er det asfalterte løypenettet. Dette gjør at man kan gå på ski her tidligere på vinteren enn mange andre steder på Østlandet. Så snart gradestokken kryper noen grader under null, går de frivillige i gang med å produsere kunstsnø slik at løypene er klare til bruk.

For å gi deg enda flere muligheter til å nyte skiturene på Lygnasæter, er også flere kilometer med løyper opplyst om kvelden. Her kan du gå på ski fra tidlig morgen til sen kveld, og oppleve den magiske stemningen i skogen når mørket har senket seg.

Hos oss på Lygnasæter Hotell kan du bo i vakre omgivelser og nyte alt Lygna Skisenter har å by på. Enten du vil arrangere en skisamling for klubben din, eller du vil nyte en avslappende skiferie med familien – er vi her for å gi deg en minneverdig opplevelse.

Så uansett hva du måtte ønske å gjøre, om det er samling med klubben eller skiferie med familien. Her på Lygnasæter er vi klare til å hjelpe dere med å få en fantastisk tid her på Lygna! Ta kontakt i dag, så hjelper vi deg!

Flere opplevelser
Ski og langrenn på Lygnasæter
Ski og langrenn på Lygnasæter

Lygnasæter - et eldorado for ski og langrenn

Skitur til Lushaughytta
Skitur til Lushaughytta

Skitur til Lushaughytta - en populær destinasjon med ski på bena!

Tur til Lushaugtårnet
Tur til Lushaugtårnet

Ta en tur til Lushaugtårnet for å nyte utsikten!

Akebakken på Lygna
Akebakken på Lygna

Akebakke med heis for store og små

Se flere opplevelser