Operafest på Lygnasæter

Operafest på Lygnasæter

Lygnasæter vil være vertskap for andre gang for en helt spesiell operaforestilling i juni 2024! Fantiastisk musikk med Lygnavannet i soloppgang som bakteppe. Som en del av Operafestivalen i Røykenvika vil det være en intim operafest på Lygnasæter.

8. juni 2024 kan vi ønske velkommen til Operafest på Lygnasæter. Det vil være en unik opplevelse å nyte operaens vakre musikk mens solen stiger opp over det vakre Lygnavannet. Forestillingen vil finne sted utendørs på en scene magisk plassert i landskapet. Publikum vil kunne ta del i den naturskjønne utsikten og musikken samtidig. Med overnatting på Lygnasæter Hotell vil gjestene kunne oppleve en fantastisk morgen med kultur og avslapning i vakre omgivelser. Dette vil definitivt være en minneverdig opplevelse for alle som elsker musikk og kultur – og som ønsker å oppleve det på en helt ny måte.

For årets Operafest på Lygnasæter er vi stolte av å presentere Cecilie Cathrine Ødegården på vokal, Trond Lien på piano og Frøydis Grorud på sax/fløyte.

Denne forestillingen vil være en del av Operafesten i Røykenvika, og en av nyhetene de kan friste med i år er Operafest på Lygnasæter. En helg med flotte operaforestillinger og musikalske opplevelser i vakre omgivelser. Det vil være en unik mulighet til å oppleve opera på en helt spesiell måte. Røykenvika og Lygnasæter vil definitivt være et sted å være for alle som elsker musikk og kultur.

For å bestille overnatting og/eller frokost til soloppgangskonserten send en mail til elisabeth@lygna.no. Så hva venter du på? Ta kontakt i dag, for å sikre ditt opphold hos oss under soloppgangskonsert på Lygna.

Fra Soloppgangskonserten på Lygnasæter 2023