Pilking på Lygnavannet
Pilking på Lygnavannet

Pilking på Lygnavannet

En flott fiske- og naturopplevelse

Pilking er en aktivitet som passer perfekt på det islagte Lygnavannet om vinteren. Når isen er trygg og solid, kan du bore et hull i isen og sette ut pilkestikka. Det er en spennende måte å fiske på, og her på Lygnasæter er det gode muligheter for å få fisk på kroken. Kanskje blir det en ørret som biter på?

Mens du sitter og venter på at fisken skal bite, kan du nyte den flotte utsikten rundt deg. Du sitter midt ute på vannet, omgitt av snødekte trær og den vakre naturen på Lygna. Det er en unik opplevelse å være ute på isen, og med sola som skinner over deg og en varm drikke i hånden kan du virkelig nyte stillheten og roen. Pilking på Lygnavannet er den perfekte vinteraktiviteten for hele familien!

Hvis du ønsker en annerledes opplevelse, kan du sette ut ståsnører over natten og sove godt og komfortabelt inne på Lygnasæter Hotell. Kanskje vil du våkne opp til en fersk fangst? Det er en spennende og minnerik opplevelse for både store og små. Og skulle du trenge påfyll av energi eller snacks, er det ikke langt til Lygnasæter Kro eller Energistasjonen.

Book ditt opphold direkte hos oss på Lygnasæter i dag. Ta med deg venner og familie, for en uforglemmelig tur med pilking. Eller hva med en av de mange andre opplevelsene vi kan tilby?

Flere opplevelser
Ski og langrenn på Lygnasæter
Ski og langrenn på Lygnasæter

Lygnasæter - et eldorado for ski og langrenn

Skitur til Lushaughytta
Skitur til Lushaughytta

Skitur til Lushaughytta - en populær destinasjon med ski på bena!

Tur til Lushaugtårnet
Tur til Lushaugtårnet

Ta en tur til Lushaugtårnet for å nyte utsikten!

Akebakken på Lygna
Akebakken på Lygna

Akebakke med heis for store og små

Se flere opplevelser