Ski Hurdal - Alpint ved Lygna
Alpint – Ski Hurdal

Alpint – Ski Hurdal

Kun 35 minutter fra Lygnasæter!

For ditt opphold på Lygnasæter, kan vi absolutt anbefale en tur til den nærliggende alpinbakken i Hurdal – Ski Hurdal. Kun 35 minutters kjøring fra oss på Lygnasæter. Dette er en flott mulighet til å teste ut skiferdighetene dine. Eller kanskje du prøver deg på alpinski for første gang?

Alpinbakken i Hurdal har en rekke nedfarter av ulik vanskelighetsgrad. Her vil både erfarne og nybegynnere kunne finne en utfordring som passer for dem. Bakken er godt tilrettelagt, og heisene tar deg raskt opp til toppen av bakken. Utsikten fra toppen av bakken er også verdt turen – du kan se ut over den vakre Hurdalsjøen og de omkringliggende områdene.

Hvis du ikke har skiutstyr selv, kan du leie alt du trenger på stedet.

En tur til alpinbakken i Hurdal vil være en perfekt aktivitet for en dagstur mens du bor hos oss på Lygnasæter Hotell. Tilbring hele dagen i bakken og ta deg en god pause og lunsj på en av de hyggelige kafeene som finnes for å få litt påfyll og varme deg opp. Etter endt dag hos Ski Hurdal er det perfekt å nyte en bedre middag på Lygnasæter Kro. Eller hva med å bestille en fireretters middag for ditt opphold på Lygnasæter Hotell?

Så hvis du vil oppleve en flott dag med skikjøring i vakre omgivelser, er alpinbakken i Hurdal fantastisk og nærliggende tilbud når du bor ho oss på Lygnasæter! Book ditt opphold hos oss direkte på våre nettsider i dag!

Flere opplevelser
Alpinbakker – Lygnasæter
Alpinbakker – Lygnasæter

Fra Lygnasæter er det kort vei til flere alpinbakker med mange muligheter for både liten og stor.

Alpint – Ski Hurdal
Alpint – Ski Hurdal

Kun 35 minutter fra Lygnasæter!

Hadeland Glassverk
Hadeland Glassverk

Hadeland Glassverk - en av våre største favoritter på Hadeland

Kistefos – The Twist
Kistefos – The Twist

Arkitektur i verdensklasse, industrihistorie, kunstutstillinger og skulpturpark på Kistefos

Se flere opplevelser