Skitur til Lushaughytta

Skitur til Lushaughytta

Skitur til Lushaughytta – en populær destinasjon med ski på bena!

Ta fatt på en flott skitur til Lushaughytta! Lushaughytta er omgitt av vakker natur og frisk luft, og det er en turdestinasjon som har vært pupulær i mange år med langrennski på bena. Når du først ankommer hytta vil du bli møtt av en herlig atmosfære, med enklere servering og drikke. Her kan du virkelig få tilbake energien du trenger for å fullføre turen.

Lushaughytta har blitt oppgradert og bygd ut i de senere årene, og det er et flott sted å stoppe på turen. Uansett om du er på vei til toppen til Lushaugtårnet, eller bare ønsker en liten pause på en enda lenger skitur. Med sitt moderne koselige interiør og vakre omgivelser, kan Lushaughytta virkelig gi deg en flott opplevelse på din neste skitur fra Lygnasæter.

En tur til Lushaugtårnet er også et must for alle som besøker Lushaughytta. Fra tårnet kan du ta innover en storslått utsikt over Østlandet, og det er virkelig en opplevelse du ikke vil gå glipp av. Så hva venter du på? Ta med familien eller vennegjengen og dra på tur til Lushaughytta for en uforglemmelig opplevelse i naturen!

Dette er en perfekt tur mens du besøker oss her på Lygnasæter Hotell! Ta turen ut på morgenen og ta en liten lunsj på Lushaughytta. Avslutt dagen hos oss i Lygnasæter Kro med en bedre middag. Hvis du vil tilbringe mer tid hos oss kan du bestille overnatting på Lygnasæter Hotell med en nydelig fireretters middag og tilbringe natten i et av våre hotellrom.

Lushaughytta eies og driftes på dugnad av Hadeland Orienteringslag. Hytta er åpen hver helg det er skiføre. For oppdaterte åpningstider sjekk ut Facebook-siden for Lushaughytta.

Flere opplevelser
Ski og langrenn på Lygnasæter
Ski og langrenn på Lygnasæter

Lygnasæter - et eldorado for ski og langrenn

Skitur til Lushaughytta
Skitur til Lushaughytta

Skitur til Lushaughytta - en populær destinasjon med ski på bena!

Tur til Lushaugtårnet
Tur til Lushaugtårnet

Ta en tur til Lushaugtårnet for å nyte utsikten!

Akebakken på Lygna
Akebakken på Lygna

Akebakke med heis for store og små

Se flere opplevelser