Gå- og løpetur på Lygnasæter - Stolpejakt på Lygna
Stolpejakt på Lygna

Stolpejakt på Lygna

Finn frem kartet og dra på stolpejakt på Lygna

Stolpejakt på Lygna en spennende og morsom aktivitet for hele familien eller sammen med venner! Dette er en aktivitet som går ut på å finne stolper som er plassert på forskjellige steder rundt omkring. Når du har funnet en stolpe, registrerer du den på papir, via nettsiden eller app.

Her på Lygnasæter er det flere stolper gjemt rundt omkring i naturen, og man kan virkelig få en god tur om man tar med seg hele familien og prøver å finne alle stolpene på en dag. Dette er en flott måte å utforske naturen og landskapet rundt Lygna på. Du vil oppleve steder og områder du kanskje ikke har sett før, og samtidig ha det gøy mens du leter etter stolpene.

Stolpejakt er også en aktivitet som passer godt for alle aldre og ferdighetsnivåer. Det krever ingen spesielle ferdigheter eller utstyr. Det er en fin måte å få litt mosjon på samtidig som man opplever noe nytt.

Så ta på deg gode sko og nyt en dag med stolpejakt på Lygnasæter – en aktivitet som vil gi deg mange gode minner og opplevelser i naturen! Etter endt dag med stolpejakt kan vi anbefale en god middag i Lygnasæter Kro. Der finner du flere forskjellige retter som garantert vil falle i smak.

Hva med å dele opp stolpene på Lygnasæter og i nærområdet over flere dager? Overnatt hos oss på Lygnasæter Hotell, mens dere drar på jakt etter stolper. Du kan også putte inn andre opplevelser her på Lygnasæter mellom jakten av stolper, om du skulle ønske å gjøre mer mens du besøker oss!

Book ditt opphold direkte hos oss i dag, og kom deg ut på jakt. Sjekk også de andre opplevelsene vi har!

Flere opplevelser
Tur til Lushaugtårnet
Tur til Lushaugtårnet

Ta en tur til Lushaugtårnet for å nyte utsikten!

Gå- og løpetur på Lygnasæter
Gå- og løpetur på Lygnasæter

Ta på deg gå- eller løpeskoene og ta turen ut!

Lekeplass på Lygnasæter
Lekeplass på Lygnasæter

Slipp de små løs, mens du nyter noe godt

Rulleski på Lygnasæter
Rulleski på Lygnasæter

Spenn på deg rulleskiene her på Lygnasæter

Se flere opplevelser