Tur på Lygnasæter - Stolpejakt på Lygna
Tur på Lygnasæter

Tur på Lygnasæter

Tilbring tid i naturen

På Lygnasæter kan du virkelig oppleve naturen på sitt beste gjennom tur og friluftsliv. Her er det mange muligheter for å utforske de vakre områdene rundt, og få en opplevelse du sent vil glemme. Enten du foretrekker en rolig spasertur eller en lengre tur i områdene rundt, vil du finne noe som passer for deg.

For de som liker å sykle, er det flere grusveier og stier som er perfekte for en sykkeltur. Du kan enten ta det med ro og nyte omgivelsene, eller utfordre deg selv på de mer krevende stiene. De DNT blåmerkede stiene på Lygna er et must for turgåere og gir deg muligheten til å oppleve naturen på nært hold. Du kan velge mellom lange eller korte turer, og velge en rute som passer for ditt ferdighetsnivå.

En annen populær destinasjon på Lygna er Lushaugtårnet, som gir deg en fantastisk utsikt over området i alle retninger. Du kan enten gå hele veien til toppen ognyte en fantastisk utsikt over landskapet, og ta en velfortjent pause. Husk å skrive deg inn i turboken der oppe!

For de som ønsker en mer rolig tur, er det flere plankestier og grusveier som gir deg muligheten til å ta en avslappende tur i vakre omgivelser. Enten du går alene eller sammen med venner og familie, vil du få en opplevelse av ro og harmoni når du går langs stiene og veiene..

Uansett hva slags tur du velger på Lygnasæter, vil du bli belønnet med vakker natur og flotte omgivelser. Så hvorfor ikke ta en tur ut i naturen på Lygnasæter neste gang du trenger en pause fra hverdagen?

Flere opplevelser
Tur til Lushaugtårnet
Tur til Lushaugtårnet

Ta en tur til Lushaugtårnet for å nyte utsikten!

Gå- og løpetur på Lygnasæter
Gå- og løpetur på Lygnasæter

Ta på deg gå- eller løpeskoene og ta turen ut!

Lekeplass på Lygnasæter
Lekeplass på Lygnasæter

Slipp de små løs, mens du nyter noe godt

Rulleski på Lygnasæter
Rulleski på Lygnasæter

Spenn på deg rulleskiene her på Lygnasæter

Se flere opplevelser