Utsikt fra Lushaugtårnet. Flott tur til Lushaugtårnet fra Lygnasæter.
Tur til Lushaugtårnet

Tur til Lushaugtårnet

Ta en tur til Lushaugtårnet for å nyte utsikten!

Lushaugtårnet er en perle ved Lygnasæter, og er omgitt av vakker natur. Det er et populært turmål for både lokale og tilreisende. Utsiktstårnet ble bygd i 2018 og rager 15 meter over bakken, med fire platåer, hvor øverste platå befinner seg på hele 827 meter over havet. På en klar dag kan du se store deler av Østlandet fra toppen av tårnet. Det er en opplevelse i seg selv å stå på toppen og la blikket sveipe over den flotte utsikten.

Lushaugtårnet er også en fin destinasjon for en familietur på vinteren med ski på bena. Øståsen Skiløyper preparerer løypa hele veien fra Lygnasæter og opp til tårnet, slik at du kan nyte en flott skitur i vakre omgivelser.

På vei opp kan du ta en pause ved Lushaughytta, som er et populært stoppested for skiløpere på tur til Lushaugtårnet. Her kan du få enkel servering og drikke, og slå av en hyggelig prat.

Lygnasæter er et naturlig utgangspunkt for turen til Lushaugtårnet. Det finnes flere ruter du kan velge mellom, avhengig av ditt eget nivå og hva du ønsker å oppleve. På sommeren anbefales godt fottøy, da terrenget kan være bløtt og utfordrende.

Etter en flott tur til Lushaugtårnet kan du avslutte dagen med et godt måltid på Lygnasæter Kro eller velge å overnatte på Lygnasæter Hotell og nyte en fireretters middag. Så hva venter du på?

Ta en titt på lenken under for et turforslag til Lushaugtårnet via Lushaughytta.

Gjør deg klar for en flott tur i Hadelands vakre natur.

Flere opplevelser
Tur til Lushaugtårnet
Tur til Lushaugtårnet

Ta en tur til Lushaugtårnet for å nyte utsikten!

Gå- og løpetur på Lygnasæter
Gå- og løpetur på Lygnasæter

Ta på deg gå- eller løpeskoene og ta turen ut!

Lekeplass på Lygnasæter
Lekeplass på Lygnasæter

Slipp de små løs, mens du nyter noe godt

Rulleski på Lygnasæter
Rulleski på Lygnasæter

Spenn på deg rulleskiene her på Lygnasæter

Se flere opplevelser