Skiskyting på Lygnasæter - Utøvere på Lygna Skisenter
Skiskyting på Lygnasæter

Skiskyting på Lygnasæter

Prøv deg som skiskytter på Lygna Skisenter!

Skiskyting er en av de mest spennende og morsomme opplevelsene vi kan tilby her på Lygnasæter. Med sin nærhet til Lygna Skisenter ligger vi perfekt plassert. Der er det skiskytterblinker og flere kilometer med preparerte rulleskiløyper og skiløyper. Så det er ikke uten grunn at vi sier at Lygnasæter er en ideell destinasjon for skiskyttere i alle ferdighetsnivåer. Som et bevis på Lygnasæters status som en av de beste ski- og skiskytterdestinasjonene i landet, har også Skiskytterlandslaget lagt sine sine samlinger hit som forberedelse til store mesterskap. Senest som forberedelse til VM i Oberhof 2023.

Lygnasæter Hotell tilbyr spennende skiskyting-øvelser for grupper, som inkluderer opplæring, våpen og skudd. Man får en erfaren instruktør som vil veilede deg gjennom hele opplevelsen. Med blinker som er 50 meter unna, vil du virkelig få prøvd din skuddsikkerhet og få en autentisk skiskyting-opplevelse.

Enten du er en erfaren skiskytter eller aldri har prøvd det før, vil skiskyting på Lygnasæter være en morsom og spennende aktivitet for deg og vennene dine på tur. Det er også et populært valg for team-building opplegg på Lygnasæter Hotell.

Så book ditt neste opphold hos oss på Lygnasæter i dag! Du vil garantert ha det mye moro med enten venner, familie eller kollegaer. Sjekk også ut våre andre opplevelser!

Dette er en av våre opplevelser som krever forberedelser for at vi skal kunne levere et godt produkt, så ta kontakt i forveien for at vi skal kunne planlegge en fin runde med skiskyting på Lygna Skisenter.

Flere opplevelser
Ski og langrenn på Lygnasæter
Ski og langrenn på Lygnasæter

Lygnasæter - et eldorado for ski og langrenn

Skitur til Lushaughytta
Skitur til Lushaughytta

Skitur til Lushaughytta - en populær destinasjon med ski på bena!

Tur til Lushaugtårnet
Tur til Lushaugtårnet

Ta en tur til Lushaugtårnet for å nyte utsikten!

Akebakken på Lygna
Akebakken på Lygna

Akebakke med heis for store og små

Se flere opplevelser