Trugetur på Lygnasæter
Trugetur på Lygnasæter

Trugetur på Lygnasæter

Dra utenfor skiløypene på oppdagelsesferd

Trugetur på Lygnasæter har blitt mer og mer populære de siste årene, og det er ikke uten grunn. Dette er en fantastisk måte å komme seg ut i naturen på, samtidig som man får god mosjon og frisk luft. På Lygnasæter er det spesielt gode muligheter for å utforske områdene med truger på bena.

Området rundt Lygnasæter byr på enestående muligheter for å oppleve vill og vakker natur. Her kan du gå på oppdagelsesferd i skog og mark. Du kan også utforske de mange åpne områdene med utsikt over den flotte naturen. Truger gir deg muligheten til å komme deg frem på snødekte steder som ellers kan være vanskelige å nå.

Du trenger ikke å være erfaren trugegåer for å prøve denne aktiviteten. Truger er enkle å bruke, og alle kan lære seg å gå med dem på relativt kort tid.

Etter en dag med truging, kan du slappe av og nyte god mat og drikke på Lygnasæter Hotell eller i Lygnasæter Kro. Begge steder tilbyr deilig mat tilberedt med lokale ingredienser og god atmosfære. I tillegg har Energistasjonen et godt utvalg av snacks og drikkevarer, slik at du kan fylle opp energilagrene etter en lang dag utendørs.

Så kom deg ut i vinterlandskapet på trugetur på Lygnasæter. Dette er moro for alle aldre! Du vil garantert få en flott opplevelse i naturen, og en god treningsøkt på kjøpet.

Så book ditt opphold hos oss på Lygnasæter nå! Ta med deg familie eller venner, og nyt den flotte naturen. Enten det er med truger eller ski på bena, så er det gode muligheter her på Lygna!

Flere opplevelser
Ski og langrenn på Lygnasæter
Ski og langrenn på Lygnasæter

Lygnasæter - et eldorado for ski og langrenn

Skitur til Lushaughytta
Skitur til Lushaughytta

Skitur til Lushaughytta - en populær destinasjon med ski på bena!

Tur til Lushaugtårnet
Tur til Lushaugtårnet

Ta en tur til Lushaugtårnet for å nyte utsikten!

Akebakken på Lygna
Akebakken på Lygna

Akebakke med heis for store og små

Se flere opplevelser