Skisesongen på Lygnasæter - Ski på Lygna - Ski på Hadeland
Ski og langrenn på Lygnasæter

Ski og langrenn på Lygnasæter

Lygnasæter – et eldorado for ski og langrenn

Man kommer ikke utenom langrenn og ski når det snakkes om Lygnasæter! Det er ikke uten grunn at utallige lag, klubber, utøvere og til og med landslag legger samlingene sin til Lygnasæter for å forberede seg til store konkurranser.

Utenfor døra til Lygnasæter finner man utallige muligheter med over 200 km oppkjørte løyper. Herfra kan man gå helt til Oslo, eller nordover mot Gjøvik og Totenområdene. Prøv deg i NM-løypene, i lysløypa, gå langtur eller rett skituppene mot Lushaugen. Kun 4 km fra Lygnasæter Hotell finner du Lushaughytta. Der kan man få seg en vaffel, kopp kaffe eller noe annet godt før man fortsetter opp til Lushaugtårnet – for en fantastisk utsikt over Østlandet. Etter at du har vært på både Lushaughytta og Lushaugtårnet så tar vi deg også gjerne imot i Lygnasæter Kro for en bedre middag. Kos deg hos oss før du setter snuten hjemover for denne gang. Eller kanskje du allerede har booket fireretters middag for ditt opphold her på Lygnasæter Hotell?

Så uansett om du skulle ønske å kjøre intervaller på Lygna Skisenter, ha en langtur i flott snødekt landskap, eller en kortere tur med familien – så er Lygnasæter Hotell det perfekte utgangspunkt og avslutning for din tur på langrennsski.

Mulighetene ligger og venter på deg her på Lygna, så book ditt opphold hos oss i dag på Lygnasæter Hotell.

Flere opplevelser
Ski og langrenn på Lygnasæter
Ski og langrenn på Lygnasæter

Lygnasæter - et eldorado for ski og langrenn

Skitur til Lushaughytta
Skitur til Lushaughytta

Skitur til Lushaughytta - en populær destinasjon med ski på bena!

Tur til Lushaugtårnet
Tur til Lushaugtårnet

Ta en tur til Lushaugtårnet for å nyte utsikten!

Akebakken på Lygna
Akebakken på Lygna

Akebakke med heis for store og små

Se flere opplevelser