Akebakken på Lygna

Akebakken på Lygna

Akebakke med heis for store og små

Hos oss på Lygnasæter er det ikke bare vakker natur og flotte turmuligheter å nyte. Vi har også en flott akebakke kun en kort gåtur fra Lygnasæter Hotell. Med en moderne heis (rullebånd med overbygg) er det enkelt å komme seg opp til toppen av bakken. Derfra kan du sette utfor og oppleve fart og moro for både store og små.

For de som ønsker litt ekstra utfordring, er det også mulig å gå opp det siste partiet av bakken før man setter utfor med masse fart og glede. Uansett hvilken måte du velger å sette utfor akebakken på Lygna, så vil du garantert ha en morsom og spennende opplevelse.

Akebakken på Lygna er åpen hele dagen, så det er mulig å tilbringe mange timer her. Vi anbefaler å smøre med deg en matpakke til frokost på Lygnasæter Hotell. Eller så kan du kjøpe med deg en engangsgrill fra Energistasjonen og grille noen pølser eller annet godt mens du nyter en dag på akebakken.

For de som ønsker å slappe av litt etter en dag med fart og spenning, kan vi anbefale en avslappende og deilig middag på Lygnasæter Kro. Vi har virkelig noe for alle her på Lygnasæter! Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en spennende og minnerik opplevelse på vår vakre plass.

Book ditt opphold direkte hos oss i dag. Enten du skulle ønske å overnatte på hotellet, Rødstua, Lygnahytta eller på Lygnasæter Camping har vi plass! Vi gleder oss til å ta deg i mot her på Lygnasæter

Flere opplevelser
Ski og langrenn på Lygnasæter
Ski og langrenn på Lygnasæter

Lygnasæter - et eldorado for ski og langrenn

Skitur til Lushaughytta
Skitur til Lushaughytta

Skitur til Lushaughytta - en populær destinasjon med ski på bena!

Tur til Lushaugtårnet
Tur til Lushaugtårnet

Ta en tur til Lushaugtårnet for å nyte utsikten!

Akebakken på Lygna
Akebakken på Lygna

Akebakke med heis for store og små

Se flere opplevelser