5 grunner til å ha ditt kurs på Lygna

5 grunner til å ha ditt kurs på Lygna

Det er ikke alltid like lett å vite hvor man skal legge møter, kurs eller konferanser for å få best mulig utbytte. Derfor har vi valgt å trekke frem 5 grunner til å ha ditt neste kurs på Lygna hos oss på Lygnasæter.

Her på Lygnasæter legger vi til rette for at du skal kunne fokusere på det som er viktig, og vi tar oss av resten.

Faktorer som tilgjengelighet, kapasitet, matkvalitet, og fasiliteter spiller alle inn når man skal finne det perfekte stedet. Hvis du søker etter et sted som kombinerer disse elementene med god service, fantastisk natur, sentral beliggenhet og mange års erfaring, så er Lygnasæter Hotell stedet for deg.

5 grunner til å legge ditt neste kurs eller møte til Lygnasæter:

Konferanse, møte og kurs på Lygnasæter. Kurs på Østlandet. Kurs Oslo. Plass til alle.

1. Plass til alle

Enten du skal organisere et mindre møte eller et kurs, tilbyr Lygnasæter Hotell det ideelle stedet for ditt arrangement. Med kapasitet til å betjene grupper på alt fra to til over 100 personer, er hotellet utstyrt for å håndtere kurs og møter i alle størrelser.

De romslige fasilitetene, kombinert med et dedikert og erfarent team, sikrer at alle arrangement går uten problemer. Uansett hvor stor din gruppe er!

Fra planleggingsstadiet til gjennomføring, jobber teamet vårt hardt for å sikre at hvert arrangement er en suksess.


2. God mat og hyggelige pauser

På Lygnasæter Hotell forstår vi at god mat og avslappende pauser er kritiske elementer for en vellykket konferanse eller et kurs. Vi mener at god mat og gode pauser kanskje er den viktigste delen av opplevelsen. Vårt kjøkken legger stor vekt på å skape smakfulle og næringsrike retter som bidrar til energi og fokus gjennom hele dagen.

Vi tilpasser måltidene og menyen etter deres spesifikke behov! Enten dere foretrekker en lett lunsj eller en flere retters middag.

På Lygnasæter Hotell jobber vi hardt for å skape en varm og innbydende atmosfære. Våre trivelige salonger, peisestue og bar tilbyr det perfekte miljøet for avslapning og uformelle samtaler både under og etter en innholdsrik kursdag.

Nyt en kopp kaffe i pausen, eller hva med våre hjemmelagde kaker eller vafler? For de som ønsker å strekke på bena, tilbyr de naturskjønne omgivelsene rundt hotellet en ideell mulighet for å nyte litt frisk luft og en velkommen pause fra kursdagens aktiviteter.

Konferanse, møte og kurs på Lygnasæter. Kurs på Østlandet. Kurs Oslo. God mat og hyggelige pauser.

Konferanse, møte og kurs på Lygnasæter. Kurs på Østlandet. Kurs Oslo. Lang erfaring og skreddersøm.

3. Lang erfaring og skreddersøm

Lygnasæter Hotell skiller seg ut ved å tilby skreddersydde løsninger, en innbydende atmosfære og mange års erfaring. Vi forstår at hvert kurs eller konferanse har ulike behov. Vi er her for å hjelpe deg med å tilpasse opplegget til å passe dere best mulig.

Fra det øyeblikket du kontakter oss, jobber vårt team med deg for å forstå dine mål og designe et opplegg som imøtekommer dine spesifikke behov.

Med vår lange erfaring i å arrangere møter, kurs og konferanser, kan du være trygg på at vi forstår dine behov og er setter vår ære i å levere den høyeste standarden på service og fasiliteter.

Vårt dedikerte team er alltid tilgjengelig for å hjelpe med alt fra tekniske utfordringer til mat og drikke, for å sikre en sømløs og god opplevelse.

Ved å velge Lygnasæter Hotell, kan du være trygg på at arrangementet ditt er i erfarne og dyktige hender.


4. Fantastisk natur og aktiviteter

Rett utenfor døren til hotellet finner du det vi kaller vårt «treningssenter» – den fantastiske naturen rundt oss på Lygnasæter. Vi tilbyr et bredt spekter av aktiviteter som bidrar til teambuilding! Dette kan være alt fra hundekjøring og skiskyting på Lygna Skisenter til leirdueskyting og «Mesternes Mester» aktiviteter. Uansett om du ønsker å legge til et element av konkurranse, eller bare vil nyte den vakre naturen, kan vi skreddersy et program som passer for deg.

Ta kontakt med oss HER, og gi oss beskjed om du vil inkludere en aktivitet for ditt neste kurs!

I tillegg til dette har vi andre fantastiske opplevelser og aktiviteter man kan gjøre på egen hånd. Dette kan være alt i fra gåturer og sykling på sommeren til langrenn, aking og trugetur på vinteren. Så fort snøen faller, forvandles Lygnasæter til et skieldorado med over 200 km oppkjørte langrennsløyper!

Les mer om våre tilbud på Lygnasæter og i nærområdet her:

Konferanse, møte og kurs på Lygnasæter. Kurs på Østlandet. Kurs Oslo. Aktiviteter og opplevelser.

Konferanse, møte og kurs på Lygnasæter. Kurs på Østlandet. Kurs Oslo. Sentral beliggenhet.

5. Sentral beliggenhet

En av de store fordelene med å velge Lygnasæter Hotell for ditt neste kurs er den flotte beliggenheten. Ikke bare er det vakre områder rundt oss, men Lygnasæter ligger også sentralt plassert på Østlandet.

Fra Lygnasæter er det kun 45 minutter med bil fra Gardermoen, 1 time fra Oslo og 35 minutter fra Gjøvik – noe som betyr at vi er lett tilgjengelig uansett hvor deltakerne dine kommer fra.

Kommer dere fra Oslo, Gjøvik eller et annet sted langs Gjøvikbanen er det er også mulig å ta toget nesten helt frem. Vår nærmeste stasjon er Jaren – kun 10 minutters kjøring til oss oppe på Lygna. Vi hjelper gjerne til med å organisere transport den siste biten fra Jaren til Lygnasæter.


Ved å velge Lygnasæter Hotell for ditt neste kurs eller konferanse, får du ikke bare tilgang til toppmoderne fasiliteter, men også et dedikert team som vil sørge for at ditt arrangement er en suksess. Fra vår førsteklasses beliggenhet til det brede utvalget av aktiviteter vi tilbyr, er vi sikre på at Lygnasæter Hotell vil gi en unik, nyttig og minneverdig opplevelse for alle deltakerne dine.

Les mer om kurs, møter og konferanser på Lygna og våre fasiliteter: